Synmelior

De manier om te beginnen is door te stoppen met praten en te beginnen met doen.

Wij zijn gestart als een team van vier jonge en ambitieuze adviseurs met expertise in de fiscaliteit. In de financiƫle sector heeft ons team jarenlange ervaring in huis. Elke medewerker brengt zijn eigen ervaring mee. De bevlogenheid waarmee onze medewerkers te werk gaan is onze identieke kracht. Wij hebben korte lijnen en kennen een platte organisatie, waardoor het voor klanten laagdrempelig is om contact op te nemen of langs te komen op kantoor. Persoonlijk contact is een kernwaarde voor ons team.

Voor de oprichting van Synmelior Finance & Consultancy waren onze medewerkers werkzaam bij zeer grote administratiekantoren of als zelfstandig boekhouder. De grote mate van verworvenheid in het vakgebied en de jarenlange ervaring vanuit zowel grote als minder grote kantoren maakt van de combinatie van ons team een heus succes.

Wij hebben dezelfde ambities en delen bovenal eenzelfde visie op onze dienstverlening. Vrijwel alles is ondergeschikt aan ons plezier in het boekhouden en het geven van financieel advies. Met grote dromen en onze jonge ambitieuze boekhouders willen wij ons administratiekantoor, met oog voor klantvriendelijkheid en kwalitatieve dienstverlening, blijven ontwikkelen in de nabije toekomst.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte!